030 - 22 18 940

Reviews

Rijschool Omega ontvangt graag je review!
Deel je les-ervaring door een reactie te plaatsen via onderstaand formulier.

Je reactie zal nog niet direct zichtbaar zijn in verband met spamprotectie.

 

335 gedachten over “Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Hey Ilse,

   Dank je wel voor de gezelligheid tijdens de rijles en natuurlijk je koffie. heel veel veilige kilometers toegewenst!

   Groeten,

   andré en marian

 1. Zeer goede instructeur die alles op een rustige en duidelijke manier uitlegt. En je merkt door de extra moeite die André en Marian nemen voor hun deelnemers dat rijschool omega zich toch positied onderscheidt van de andere rijscholen. En het is altijd gezellig in de auto als André met de radio begint mee te zingen.

  1. Hey Roel, Dank je wel voor de mooie woorden. Wij doen er inderdaad van alles aan om onze leerlingen zich zoveel mogelijk thuis te laten voelen bij onze rijschool. Ok, als ik daar dan af en toe een aria voor ten gehore moet brengen dan doe ik dat toch gewoon. Heel veel plezier van je rijbewijs, maak er mooie maar vooral veilige kilometers mee.

   Groeten,

   André en Marian van Polen

  1. Dank je wel voor de gezellige lessen en superblij dat ik je aan dat roze papiertje heb kunnen helpen. Heel veel geluk voor de toekomst, veel veilige en mooie kilometers!

   Groeten,

   André en Marian van Polen

 2. rijschool omega is een hele leuke en goede rijschool, goede en duidelijke instructeur met een vleugje humor voor de ontspanning. andre is altijd optijd en als het later word laat hij het meteen weten. andre stelt je op je gemakt en doet er alles aan je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen.

  andre bedankt voor de leuke tijd en goede rijlessen en advies.

  1. Hey Robin,

   Dank je wel voor je beoordeling. Ik doe mijn best het mijn leerlingen naar het zin te maken en een vleugje humor hoort daar zeker bij. Maar ook jijzelf hebt het wel in je om zo af en toe een grapje te maken. Wat dat betreft heb ik ook met jou de rijlessen als erg gezellig en leuk ervaren. Heel veel plezier van je roze plastic pasje. Wees er zuinig op, je krijgt hem maar 1x!

 3. Het waren altijd super leuke lessen met veel humor en gelach.
  andré weet snel je zwakkere punten te vinden en pakt die goed aan, is erg rustig en legt goed uit, en is een geweldig leuke en goede rij-instructeur en doet alles om jou dat roze pasje te behalen.
  andré bedankt voor alles en de leuke tijd.

 4. Ik heb rijles gehad bij rijschool Omega, en ik Vond het erg fijn om om hier kennis te maken met het autorijden. Ik werd goed gehopen bij de dingen waarbij ik me onzeker bij voelde en als het niet lukte. Het was altijd gezellig in de auto

  1. Hoi Lisa,
   Dank je wel voor deze beoordling en bedankt voor al de gezellige lessen die wij samen hebben gehad. Heel veel plezier van je rijbewijs en wees er zuinig op maar dat is jou wel toevertrouwd.

   Groetjes, André en Marian van Polen

 5. Met alle plezier heb ik bij André in de auto gezeten. Hij is rustig, legt de dingen goed uit en zorgt voor genoeg herhaling zodat je goed beslagen ten ijs komt op het examen. Mede daardoor heb ik m’n examen weten te halen. Bedankt voor alle leuke lessen André en voor je passie en aandacht die je besteedt!

  1. Hey jeroen, Heel veel plezier van je rijbewijs, wees er zuinig op je krijgt hem maar 1 keer. Dank je wel voor je gezelligheid en soms dat bakje koffie! ;-p

   Groeten, André en Marian van Polen

 6. Bedankt André voor de fijne lessen! Je rust en kalmte zijn belangrijk geweest voor het halen van m’n rijbewijs. En daarnaast altijd met veel plezier telkens in de auto gezeten!

  1. Hey Chenet, Laat jij nu een superaardige jonge dame zijn. Veel humor en gezelligheid. De koffie ga ik missen. Die bakkies waren echt wel lekker. Dank je wel voor je gezelligheid en super veel veilige kilometers toegewenst.

   P.S. ik kom een keertje klimmen bij je.

  1. Hey Omri,
   Dank je wel voor het beoordelen van mijn rijschool.
   Heel veel veilige kilometers toegewenst!

   André en Marian van Polen

  1. Hey kerel, dank je wel voor je beoordeling.
   Heel veel veilige kilometers toegewenst.

   Groeten,

   André van Polen

 7. Alle lessen waren afwisselend, erg gezellig en André neemt altijd de tijd voor de leerling.

  1. Hey Manon,

   Dank je wel voor je beoordeling. Heel erg bedankt voor alle gezelligheid en kopjes koffie.

   heel veel plezier van je rijbewijs en ik hoop dat wij elkaar zeker nog een keer tegen gaan komen.

   Groeten,
   André en Marian
   van Polen

  1. Hey Chloë (in the dark), dank je wel voor de gezelligheid tijdens de lessen en de koffie natuurlijk. Huts en Niffo, oftewel, mag ik FUNX aan?

   Heel veel mooie en vooral veilige kilometers toegewenst!

   Groeten,

   André en Marian van Polen

  1. Hey Ellen,

   Nog van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en bedankt voor de gezellige rijlessen en niet te vergeten je heerlijke koffie. Als ik in de buurt ben zal ik zeker nog een bakkie komen halen.

 8. Het waren altijd super leuke lessen met veel humor!
  Je wordt erg goed geholpen met je zwakke punten.
  En een zeer fijne rij-instructeur om het autorijden te leren.
  Bedankt andré!

  1. Hey Jeene,

   Erg tof man, gewoon dat roze plasticpasje binnengesleept vandaag. Je hebt een mooie rit laten zien aan de examinator en mij natuurlijk. Wees trot op de prestatie die je hebt neergezet.
   Heel veel mooie kilometers en voor die koffie kom ik nu maar naar de overkant gewandeld.
   André van Polen

 9. Fijne lessen gehad. De lessen verlopen heel kalm en gemoedelijk. Gezellige en vriendelijke instructeur. Je bent hier ábsoluut geen nummer.

  1. Hey Axel,

   Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Maak mooie kilometers en wees zuinig op het roze papiertje. Jij ook bedankt voor de gezelligheid tijdens de rijlessen en mocht ik toch overgaan tot het kopen van een gitaar zal ik je zeker om raad vragen.

 10. André is een gezellige man en heeft extreem veel geduld! Tijdens de lessen kan je gezellig met hem kletsen, radio op de achtergrond aan. Hij creërt een fijne, rustige leeromgeving!

  1. Hoi Julia,

   Dank je wel voor de mooie beoordeling. Wij hebben gezellige lessen gehad die wij elke keer weer begonnen met een heerlijk bakje koffie. Die ga ik zeker missen!

   Heel veel mooie en veilige kilometers toegewenst en wij gaan elkaar zeker weer tegenkomen.

   Gefeliciteerd!!

 11. Hartstikke leuke rijschool. Je leert hoe je moet rijden met veel plezier. Van serieuze momenten tot de grappigste momenten. André is een schat van een man en kan je het autorijden heel goed uitleggen met behulp van voorbeelden. En de rijschool is ook totaal niet duur. Zeker aan aanrader!!

  1. Hoi Sharon, Dank je wel voor de mooie woorden.
   Ik kijk graag terug op de rijlessen met jou, gezellig maar zeker ook leerzaam. Dank je wel voor de heerlijke koffie die je steeds weer voor mij meenam. Heel veel plezier van je rijbewijs en wees er voorzichtig mee, je moet er nog de rest van je leven mee doen.

   Groeten,

   André

 12. Hele gezellige, ontspannen sfeer in de auto bij Rijschool Omega. André legt het je graag tig x uit net zolang tot je het snapt maar vind het ook erg belangrijk dat je je op je gemak voelt. Auto rijden moet namelijk buiten de veiligheid ook leuk zijn!

  Daarnaast is de rijschool erg flexibel wanneer je een afspraak wil verplaatsen, annuleren etc. André denkt graag met je mee.

  1. Hey Kimberley, Dank je wel voor je mooie beoordeling en vooral voor de gezellige lessen die wij hebben gehad met natuurlijk elke keer dat heerlijke bakje koffie. Die ga ik uiteraard wel missen. Ik wems je erg veel mooie maar vooral superveilige kilometers toe. Rustig aan met die linker voet, anders ben je straks de pisang.

  1. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Tot maart nog even begeleidt rijden maar daarna mag je zelfstandig op pad!

   Gefeliciteerd!

   André en Marian

  1. Hey Nina,

   Netjes gereden. Wij wensen jou heel veel mooie kilometers toe.
   Wees zuinig op dat mooie roze plastic kaartje!

   André en Marian van Polen

  1. Hoi Ymke,

   van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!

   Heel veel veilige kilometers toegewenst en nog bedankt voor al die lekkere bakjes koffie die je elke les meenam en natuurlijk je gezelligheid.

   Groeten,

   André van Polen

 13. De eerste tijd jammer genoeg een paar afspraken op hetlaatste moment afgezegd. Maar dat was gelukkig snel opgelost. Verder een goede en gezellige rijinstructeur.

  1. Hoi Joram, Dank je wel voor je beoordeling. Klopt dat ik in het begin wel eens een les afgezegd heb, uiteraard heb ik hem niet doorberekend en helaas heb je het niet altijd voor het zeggen voor wat betreft je gezondheid.

   Dank je wel voor de gezellige lessen en ik wens jou super veel mooie maar vooral veilige kilometers toe.

   André van Polen

  1. Hey Lars,
   Dank je wel voor je beoordeling en uiteraard de heerlijke koffie die je elke les voor mij meenam.

   Heel veel plezier met je roze plastic pakje!

   André van polen

  1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!

   Fijne kilometers toegewenst!

   André en Marian van Polen
   Rijschool Omega

  1. Len,

   Dank je wel voor de mooie cijfers.
   Heel veel plezier van je rijbewijs en zorg dat je hem ook in bezit houdt.

   Dank je wel voor de gezellige lessen.

   André

 14. Alles gaat lekker vlot en kalm. André is extreem begripvol en blijft altijd rustig. Zeker een aan te raden!!

  1. Hoi Nick,

   Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs,

   Heel veel plezier ervan en wij komen elkaar zeker nog eens tegen. Veel goede en veilige kilometers toegewenst.

   André en Marian
   van Polen

  1. Hoi Iris,

   Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Wees er zuinig op.

   Bedankt voor de gezellige lessen en de koffie.

   André en Marian
   van Polen

 15. Prettige rij-instructeur die veel intresse toont in zijn leerlingen! Aanrader voor iedereen

  1. Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs!.

   Veel veilige kilometers en wes er zuinig op.

   Dank je wel voor alle overheerlijke bakjes koffie!

   André en Marian van Polen

 16. Afgelopen tijd met enorm veel plezier bij André gereden. De lessen waren een waar genot, niets was teveel en hij was altijd even enthousiast. Door de afwisseling in de lessen en zijn aanstekelijke enthousiasme verliepen de lessen succesvol en met veel plezier van beide partijen. Een echte aanrader voor iedereen.

  1. Hey Dani,

   Gefeliciteerd met je rijbewijs. Maak mooie kilometers, voorlopig nog even begeleidt maar straks in je Uppie. Wees trots op je roze plastic pasje en zorg dat je hem niet kwijt raakt.
   Verder vindt ik het geweldig dat je zo gewoon bent gebleven en dat ik je van de week gewoon op je fietsje voorbij zag komen.

   Dank je wel voor de gezellige lessen en je heerlijke bakjes koffie. Dat ga ik zeker missen.

   Groeten,

   André en Marian van Polen

  1. Hey Michelle,

   Graag gedaan. Dank je wel voor alle heerlijke bakjes koffie die je elke keer weer mee hebt genomen tijdens de rijles.

   Heel veel veilige kilometers, wees zuinig op je roze plasticje.

   André en Marian van Polen
   Rijschool Omega

  1. Graag gedaan man, geweldige lessen gehad. Heerlijke koffie(Als Lyenne thuis was).

   Heel veel mooie kilometers toegewenst.

 17. hey,

  Net geslaagd voor me examen. ik heb geweldigen lessen gehad waar we elkaar in de maling namen en er vol op van genoten.

  dank je wel voor de leuke lessen Andre, en je loopt maar een keel lekker naar je Overbuurtjes om een bak koffie te doen.

  Mvg, Merle Langevoord

  1. Super leuke tijd gehad met mijn overbuurvrouw. Elke rijles had zij een bakje koffie bij zich. heerlijk.

   heel veel veilige kilometers enn als je alleen mag ga ik een keertje met je meerijden!

   André

  1. Hoi Amber, Gefeliciteerd met je rijbewijs. Heel veel veilige kilometers toegewenst. Dank je wel voor je gezelligheid.

   André

  1. Dank je wel voor het gestelde vertrouwen in mij en Rijschool omega.

  1. Bedantk voor de gezellige lessen, heel veel plezier van dat plasticje en vooral zeer veel veilige kilometers toegewenst

   Marian en André

  1. Hoi Kim,

   Dank je wel voor je beoordeling. Dank voor alle gezellige lessen die wij samen hebben gehad.

   Groeten,

   André en marian

  1. Hoi Sjoerd,

   Dank je wel voor je beoordeling. Heel veel mooie en veel veilige kilometers toegewenst!

   André

  1. Hoi Lauren,

   Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Dank je wel voor je heerlijke bakjes koffie.

   André van Polen

  1. Graag gedaan Sam minh, heel veel plezier van je rijbewijs en denk om de snelheid!

  1. Heel veel plezier van je rijbewijs, Veel veilige kilometers! Eerst nog even begeleid maar voor je het weet kan je alleen de weg op

  1. Hoi Faye,

   Dank je wel voor alle koffie en gezelligheid. Je hebt een mooie examenrit neergezet, je hebt het rijbewijs dubbel en dwars verdiend.

   André en Marian
   Rijschool Omega

  1. Hoi Tycho,

   Heel veel plezier van je roze plasticje. Tot november nog even begeleid rijden, daarna mag je zelf op pad.

   Gefeliciteerd,

   André en Marian

  1. Hoi Ramon,

   Van harte gefeliciteerd man. In één keer geslaagd!

   Heel veel veilige kilometers toegewenst,

   André en marian van Polen
   Rijschool Omega

 18. Top rijschool! Ik heb hem bij een ieder die ik ken die een rijschool zocht aangeraden.
  André van Polen is een ontzettend prettige instructeur. Hij geeft goed les en laat een leerling zich comfortabel voelen in de auto.
  Je merkt wanneer je bij hem lest dat jouw ontwikkeling voor hem belangrijker is dan wat hij aan je verdient! Ontzettend positief!

  1. Hoi Lyenne,

   Dank je wel voor de mooie woorden. Ik ben superblij dat je binnenkort het roze plasticplaatje in je zak hebt en je zelf er op uit kan gaan. Heel veel plezier in het autorijden!!

   André

 19. De lessen die ik heb mogen ervaren met André ken ik beschrijven als prettig. Heb veel gehad aan ze tips en het was altijd een plezier om te lessen. Nogmaals bedankt

  1. Hoi Melvin, graag gedaan man. heel veel plezier van je rijbewijs.

   André van Polen

 20. Gezellige man, heeft humor. Je mag van alles in de auto afspelen aan muziek. Neemt het rustig en gemakkelijk in het begin. Ik vond het enorm leuk!

  1. Hoi Wessel,

   Dank je wel voor het compliment. Zoals gezegd, geen muziekstijl is mij te gek. Ik heb erg leuke lessen met je gehad en hoop dat je veel plezier aan je rijbewijs gaat beleven. Wees er zuinig op!

   André van Polen

  1. Hoi Laura,

   Dank je wel voor je berichtje. Heel veel fijne en vooral veilige kilometers toegewenst.

   André en Marian van Polen

Schuiven naar boven